OM OSS

Stedet eies og drives av Ann-Cathrin og Sigurd. De jobber fast i Oslo, men reiser ofte til Lysvoldbrygga for å hjelpe til. Sønnen deres Niels bor på Lysvoldbrygga og driver stedet. Han tar imot gjester, lager frokost og har mange tips og råd til besøkende som har lyst til å utforske området. Vi tilbyr badstue med påfølgende sjøbad. Vi disponerer en båt våre gjester kan låne.

 

Huset ble bygget i 1870 og var opprinnelig et sovested for fiskerne. Vi kjøpte huset i september 2015 og det var da i svært dårlig stand. Siden da har det gått igjennom full renovering og gjenåpnet sommeren 2016. Det utvendige er bygd i samarbeid med riksantikvaren i Bodø. Deler av det originale treverket er blitt brukt og huset er malt i sin opprinnelige farge. Innvendig har vi har valgt en moderne stil, men beholdt noen at de originale detaljene.

Lysvoldbrygga har fire soverom: tre soverom med dobbeltseng og et rom med to enkeltsenger. Det er to rom i hver etasje og et bad pr. etasje. Alle rommene deler bad. I fellesarealene kan man enten slappe av i TV stuen oppe eller kose seg i sofaen foran peisen. Ved lav-sesong (januar-mai og september-desember) er det muligheter for å bruke kjøkkenet. Gratis Wi-Fi over hele brygga. Frokost serveres mellom 08:00 og 10:00. Vi tillater dessverre ikke hund inne.

 

Vi gleder oss til å se dere.

Ann-Cathrin
Sigurd
Niels

LYSVOLDBRYGGA

BED & BREAKFAST

Call us to book a rome at:
+47 928 92 710 (Ann-Cathrin)
+47 452 08 831 (Niels)

©2018 Lysvoldbrygga B&B Proudly created with Wix.com

  • Gray Instagram Ikon
  • Grå Trip Ikon
  • Gray Facebook Ikon
Free Wi-Fi