top of page
OM OSS

Stedet eies og drives av Ann-Cathrin og Sigurd. De jobber fast i Oslo, men reiser ofte til Lysvoldbrygga for å hjelpe til. Sønnen deres Niels bor på Lysvoldbrygga og driver stedet. Han tar imot gjester, lager frokost og har mange tips og råd til besøkende som har lyst til å utforske området. Vi tilbyr badstue med påfølgende sjøbad. Vi disponerer en båt våre gjester kan låne.

 

Huset ble bygget i 1870 og var opprinnelig et sovested for fiskerne. Vi kjøpte huset i september 2015 og det var da i svært dårlig stand. Siden da har det gått igjennom full renovering og gjenåpnet sommeren 2016. Det utvendige er bygd i samarbeid med riksantikvaren i Bodø. Deler av det originale treverket er blitt brukt og huset er malt i sin opprinnelige farge. Innvendig har vi har valgt en moderne stil, men beholdt noen at de originale detaljene.

Lysvoldbrygga har fire soverom: tre soverom med dobbeltseng og et rom med to enkeltsenger. Det er to rom i hver etasje og et bad pr. etasje. Alle rommene deler bad. I fellesarealene kan man enten slappe av i TV stuen oppe eller kose seg i sofaen foran peisen. Ved lav-sesong (januar-mai og september-desember) er det muligheter for å bruke kjøkkenet. Gratis Wi-Fi over hele brygga. Frokost serveres mellom 08:00 og 10:00. Vi tillater dessverre ikke hund inne.

 

Vi gleder oss til å se dere.

Ann-Cathrin er drivjernet i familien. Hun er en mester til å bake og har kontroll på det meste.  

Ann-Cathrin

Sigurd er håndverkeren og optimist. Han er en reser på å steke egg og bacon. 

Sigurd

LYSVOLDBRYGGA

BED & BREAKFAST

bottom of page